Våra Återförsäljare

Här finns alla de butiker och webshopar där ni hittar Clicko idag. Saknar ni något? Kontakta oss gärna!

Vi finns på flera platser i landet hos flera återförsäljare utspridda över hela Sverige.

tingteller

Beskrivning: En marknadsplats för konsumenter som vill göra medvetna val utifrån kvalitet, miljö, hälsa och socialt ansvarstagande

Hemsida: www.tingteller.com

läslusen - uppsala

Beskrivning: En oberoende bokhandel i centrala Uppsala som satsar på pedagogisk kompetens och ett personligt tilltal - både vad gäller sortiment och service.
Hemsida: www.laslusen.se

scandinavian eco

Beskrivning: En webbutik med ekologiska barnprodukter från skandinaviska varumärken.
Hemsida: www.scandinavianeco.com

lilla snigel - norrköping

Beskrivning: En butik i Norrköping med ett stort sortiment av trä-, textil- och plåtleksaker. Allt Giftfritt - Ekologiskt - Pedagogiskt
Hemsida: www.lillasnigel.se

ester och harry - uppsala

Beskrivning:  I denna butik i Uppsala hittar du roliga, unika och mysiga kläder för barn och baby. Alltid i naturmaterial, oftast helt ekologiskt.
Hemsida: www.esterochharry.se

lemonlou

Beskrivning:  En webbutik i Luleå som erbjuder något utöver det vanliga. Mestadels ekologiskt och giftfritt och/eller etiskt tillverkat
Hemsida: www.lemonlou.com

house of dreams - linköping

Beskrivning:  Letar du efter en tyllkjolar, prinsessklänningar eller dekoration till barnrummet? Då har du kommit rätt! House of Dreams är butiken för dig som tycker om handplockade produkter med mycket kärlek och tanke bakom!
Hemsida: www.houseofdreams.se

tom tits experimentverkstad - södertälje

Beskrivning:  Ett vetenskaps- och exprimentmuseum i Södertälje. Här kan du lyfta på locket till en miljö fylld av en blandning av kreativitet och kunskap..
Hemsida: www.tomtits.se

Vill du bli återförsäljare?

Önskar du bli återförsäljare av våra produkter?

Använd vårt formulär här nedan så återkommer vi så snart vi kan. Vi är godkända för F-skatt och tillverkar produkter av hög kvalitet.