VÄLKOMMEN TILL BOKSTÄVERNAS UNDERBARA VÄRLD

LEKFULLT OCH KREATIVT SÄTT ATT LÄRA SIG LÄSA

Clicko kombinerar barns byggintresse, skapandeglädje och nyfikenhet med fysiskt bokstavsbygge. Det är ett spel och byggsats utmärkt för att öka bokstavsförståelsen hos barn så att steget till att lära sig läsa både blir roligare och kortare. Spelet innehåller trädelar med integrerade magneter samt en kortlek med spelkort.

Med Clicko bygger barnen själva bokstäverna fysiskt, eftersom de använder flera sinnen ökas förståelsen för bokstäverna. I och med att barnen kan hantera byggsatsen långt innan de kan hålla i en penna kan du som vuxen, med Clicko, tidigt ge dina och andras barn en bra och rolig grund till att lära sig läsa. Här ger du också ditt barn möjlighet att bygga sitt eget namn. Det går utmärkt att beställa delarna för just DITT barns namn. Vi skickar dem snyggt förpackade i en påse. 

SLÄPP LOSS KREATIVITETEN OCH FANTASIN

Med Clicko kan ni bygga era bokstäver, era namn eller andra kreativa skapelser som endast fantasin vet gränserna på. Fascineras du också med barnet och bygg nyckeln till den hemliga skattkistan, en monstermask eller superspanglasögonen så att ni kan upptäcka faror i tid!

DEN PERFEKTA PRESENTEN

Vad ger man ett barn som älskar att bygga men redan har lådvis med lego, mängder med pärlplattor och en hel hög plusplus? Clicko såklart!
Clicko passar utmärkt som doppresent eller födelsedagspresent till kommande barnkalas. Överraska med något nytt, utvecklande och kreativt i presenten!

Clicko Bokstavsspel 429 kr
Clicko Byggbox liten 799 kr
Clicko Byggbox stor 1499 kr