Våra Återförsäljare

Här finns alla de butiker och webshopar där ni hittar Clicko idag. Saknar ni något? Kontakta oss gärna!

Vi finns på flera platser i landet hos flera återförsäljare utspridda över hela Sverige.

gävle

butik uthuset

Fina, roliga, mysiga, annorlunda och ekologiska barnkläder och leksaker till de allra minsta.
Hemsida: www.butikuthuset.se

länsmuseum gävleborg

Här hittar du den perfekta presenten till dop, bröllop, födelsedagar eller till dig själv. Botanisera bland konsthantverk, leksaker, konstkort, specialformgivna prylar och litteratur. Välkommen in
Hemsida: www.lansmuseetgavleborg.se

kalmar

paddingtons leksaker

Här hittar ni bland annat pedagogiska leksaker och träleksaker för barn mellan 0 och ca 5 år, pussel och spel som passar barn mellan 2 och 9 år. Många av  produkterna är gjorda av trä eller tyg och har glada färger och roliga former som tilltalar barn.
Hemsida: www.paddingtonsleksaker.se

knivsta

mitt hjerte

linköping

house of dreams

Beskrivning:  Letar du efter en tyllkjolar, prinsessklänningar eller dekoration till barnrummet? Då har du kommit rätt! House of Dreams är butiken för dig som tycker om handplockade produkter med mycket kärlek och tanke bakom!
Hemsida: www.houseofdreams.se

luleå

Doffi

Barnbutiken Doffi  erbjuder föräldrar och barn ett genomtänkt sortiment av bra, välkända barnkläder & leksaker av hög kvalitet i en trevlig miljö.
Hemsida: http://www.doffi.se/

norrköping

lilla snigel

Beskrivning: En butik i Norrköping med ett stort sortiment av trä-, textil- och plåtleksaker. Allt Giftfritt - Ekologiskt - Pedagogiskt
Hemsida: www.lillasnigel.se

södertälje

tom tits experimentverkstad

Beskrivning:  Ett vetenskaps- och exprimentmuseum i Södertälje. Här kan du lyfta på locket till en miljö fylld av en blandning av kreativitet och kunskap..
Hemsida: www.tomtits.se

uppsala

ester och harry

Beskrivning:  I denna butik i Uppsala hittar du roliga, unika och mysiga kläder för barn och baby. Alltid i naturmaterial, oftast helt ekologiskt.
Hemsida: www.esterochharry.se

läslusen

Beskrivning: En oberoende bokhandel i centrala Uppsala som satsar på pedagogisk kompetens och ett personligt tilltal - både vad gäller sortiment och service.
Hemsida: www.laslusen.se

Örebro

butik glad

Här inne finner ni modern design, mycket retro samt en heldel återbruk i en salig men genomtänkt blandning. Med mitt sortiment vill jag hjälpa till att skapa mer bus i ditt hus.
 Hemsidawww.butikglad.se

lemonlou

Beskrivning:  En webbutik i Luleå som erbjuder något utöver det vanliga. Mestadels ekologiskt och giftfritt och/eller etiskt tillverkat
Hemsida: www.lemonlou.com

tingteller

Beskrivning: En marknadsplats för konsumenter som vill göra medvetna val utifrån kvalitet, miljö, hälsa och socialt ansvarstagande

Hemsida: www.tingteller.com

liten leker

Litenleker.se är en leksaksbutik på nätet. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna handla dina leksaker, barnsängaroch barncyklar eller dylikt när det passar just dig. Litenleker.se är leksaksbutiken som vill presentera leksaker som älskas av såväl barn som vuxna. För oss är kvalitet och säkerhet det allra främsta men vi värdesätter även designen och det praktiska i de produkter vi har.
Hemsidawww.litenleker.se

scandinavian eco

Beskrivning: En webbutik med ekologiska barnprodukter från skandinaviska varumärken.
Hemsida: www.scandinavianeco.com

Vill du bli återförsäljare?

Önskar du bli återförsäljare av våra produkter?

Använd vårt formulär här nedan så återkommer vi så snart vi kan. Vi är godkända för F-skatt och tillverkar produkter av hög kvalitet.

Läs mer om vår integritetspolicy