FRI FRAKT över 500 SEK, under 500kr från 30 kr / Öppet köp i 30 dagar / Säker betalning / Klarna

- SÅ FUNKAR DET -

MYCKET LEK OCH GLÄDJE

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter. Med vår magnetiska byggsats i trä, designad och utvecklad i Sverige, kan du bygga bokstäver, siffror och ord långt innan du kan hålla i en penna.

Nominerade till Årets Barnspel 2018

Juryns motivering:
Ett både vackert och välgjort spel för de minsta med utsökt välgjorda olikfärgade träbitar, vilka med hjälp av magneter kan sättas ihop till olika bokstäver. Enkelt och roligt att spela och lär små barn om bokstäver redan när de är för små att hålla i en penna. Dessutom något av en pedagogisk leksak som barnen också kan sätta ihop till andra former än bokstäver

Sagt om våra produkter

"Den mest pedagogiska leksaken sedan kulramen"

"Er veldig fornøyd med spillene. Stor suksess"

"Tack vare Clicko har vi gått från 0-100 när det gäller bokstäver"

LEKFULLT OCH KREATIVT SÄTT ATT LÄRA SIG LÄSA

Clicko är ett roligt och enkelt sätt att lära sig bokstäver. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska byggdelarna i trä till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna! Och för alla barn som på ett kul och kreativt sätt vill upptäcka alfabetet och bokstäverna. 

MAGNETISK TRÄ!

Med Clicko kan ni bygga era bokstäver, era namn eller andra kreativa skapelser som endast fantasin vet gränserna på. Fascineras du också med barnet och bygg nyckeln till den hemliga skattkistan, en monstermask eller superspanglasögonen så att ni kan upptäcka faror i tid!.

DEN PERFEKTA PRESENTEN

Vad ger man ett barn som älskar att bygga men redan har lådvis med lego, mängder med pärlplattor och en hel hög plusplus? Clicko såklart! Överraska med något kreativt på nästa kalas eller dop!